Сопругата и менаџер на фудбалерот Мауро Икарди, Ванда Икарди моментално е на одмор каде премногу се опуштила.

Така и овој пат Ванда објави серија видеа каде на своите следбеници им покажува како и колку може да ужива.

На видеата можете да ја видите како се сонча на јахтата, но и како се разладува во плиткото, а она што привлекуваше внимание е тоа што во некои моменти беше целосно гола.