Лучијано Спалети кој е тренер на Елиф Елмас на популарната водителка Дилета Леота и ја покажа својата неверојатна колекција на дресови.

Во големата колекција на Спалети во неговата „специјална“ соба има и два дреса од Македонци. Во колекцијата може да се најдат дресови од импресивни имиња како Кака, Тоти, Руни, Марадона, Малдини, Виери, Роналдо…

Меѓу сите тие се и двете македонски легенди, Горан Пандев и Ѓорѓи Христов.