Подвозникот под стоковната куќа „Мост“ повторно е под вода после големото невреме што го зафати центарот на Скопје.

Поради големата количина вода сообраќајот е во прекин, а под мостот има заглавено и едно комбе со патници и едно амбулантно возило.

Поплавени се улиците кои водат кон трговскиот центар „East Gate“, како и кружниот тек кај хотелот „Континентал“.