Поради повредата на мускулот младиот Педри мораше прерано да стави крај на минатата сезона, а тоа беше проблем и за Барселона.

Сега Педри се појави на подготовките за новата сезона, а многумина ја забележаа неговата промена во физичката спремност. Очигледно е дека Педри за време на повредата поминал многу време во теретана и добил на мускулна маса, па еве како изгледа во споредба со претходно.

Коментари