Home Македонија Нацрт-билатералниот протокол меѓу Бугарија и Македонија е доставен до бугарскиот Парламент

Нацрт-билатералниот протокол меѓу Бугарија и Македонија е доставен до бугарскиот Парламент

65
0

Нацрт-протоколот со Скопје е испратен до Комисијата за надворешни работи во Собранието, информираат од прес-центарот на Народното собрание.

Засега нема информации дали е предвидена собраниска седница на Комисијата за надворешна политика на бугарскиот Парламент.