Поп-ѕвездата Каролина Гочева со сопругот, уметникот Михаил Корубин уживаат на одмор во прекрасната Италија.

Фотографиите што ги објави пејачката ја доловуваат колоритноста и убавините, меѓу кои и знаменитостите на регионот Пуља.

Каролина согласно со местото каде што го поминува одморот, облекла два прекрасни фустани.