Демократската унија за интеграција вчера ја поднесе кандидатската листа за советници во Советот на општина Тетово за изборите што се очекуваат да се одржат на 20-ти август годинава.

Демократската унија за интеграција на овој изборен циклус доаѓа со комплетна нова листа на кандидати за советници од различни профили.

Во продолжение Ви ја пренесуваме комплетната листа на кандидати за Советници во општина Тетово:

 1. Фатон Ахмети (Носител на листа)
 2. Ветон Мурати
 3. Теута Абази
 4. Амет Реџепи
 5. Емин Велија
 6. Линдита Јахјаи
 7. Шпреса Ќазими
 8. Фитим Мустафи
 9. Кујтеса Бајрами
 10. Сали Елмази
 11. Лиридон Диша
 12. Фатиме Лика
 13. Гезим Бафќари
 14. Лилберт Мемети
 15. Рамије Даути
 16. Кренар Бериша
 17. Луиза Алија
 18. Наим Ајдини
 19. Арбноре Дехари
 20. Елвира Лимани
 21. Артан Ејупи
 22. Наиле Дурмиши
 23. Алајдин Авзиу
 24. Арменд Фазлиу
 25. Мерита Мустафаи
 26. Ендрин Кадриу
 27. Беким Смаили
 28. Нора Муареми
 29. Рабије Мурат
 30. Бајрам Реџепи
 31. Ештреф Дехари