Регион

Дојави за бомби во неколку училишта, институции и градинки во Белград

Неколку училишта, градинки и некои институции во Белград добија дојава за поставена бомба утринава. Полицијата е на тие локации и е во процес на проверка...

Бројот на пратеничките групи во грчкиот Парламент се зголеми на девет

Новоформираната пратеничка група Нова левица на пратениците кои си заминаа од СИРИЗА, од денеска и официјално е дел од грчкиот Парламент, со што бројот...

Во чај од Хрватска пронајдена состојка опасна за црниот дроб и белите дробови, содржи и нане

Системот за брзо предупредување за безбедност на храна на Европската унија (RASFF) на својата веб-страница објави дека се повлекува уште еден производ во Хрватска. Станува...
- Advertisement -