Бизнисменот Штерјо Наков вчера бил пронајден во село Орешани, откако претходно неговото семејство пријавило во полиција дека е исчезнат.

Поранешниот акционер на „Фершпед“ чија дејност ја продолжија неговите синови имал нарушено здравје.