На Душан Влаховиќ му стана специјалнот да постигнува спектакуларни голови од слободен удар.

Пред три дена против Рома постигна фантастичен гол, а сега истиот го „ископира“ на мечот против Специја.

Српскиот напаѓач постигна гол од слободен, кој долго ќе се врти на најавните шпици.

Коментари