Натпреварот помеѓу Ница и Келн во Конференциската лига започна со задоцнување повеќе од еден час поради големите нереди на трибините.

Навивачите на трибините влегоа во жестока пресметка, па беше потребно време на лицата задолжени за мирот на натпреварот да ја стават ситуацијата под контрола.

Коментари