Познатиот италијански тенор Андреа Бочели моментално е на одмор со сопругата Вероника Берти, која е 25 години помлада од него.

Иако мислеше дека ќе има мир за време на одморот, Бочели беше „уловен“ од папарацо фотографите во момент кој требаше да остане меѓу него и неговата сопруга.

Имено, италијанскиот тенор е фотографиран во моментот кога неговата сопруга ги влечела неговите гаќи за капење, откривајќи го неговиот задник.

Очигледно двајцата биле прилично опуштени на јахтата. Сопругата на Бочели била фотографирана како го менува горниот дел од костимот за капење.